Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Paprikasaus
BEREIDINGSTIJD: 20 minuten
INGREDIËNTEN: 2 personen
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
4 tomaten (liefst pomodories of 2 vleestomaten)
1 pakje (200 ml) kant en klare champignonsaus
2 kipfilets
Zout en peper naar smaak
BEREIDINGSWIJZE:
Snij de paprika in vierkantjes van onggeveer 2 x 2. Snipper de ui. Snij kipfilet en de tomaten in stukken. Bak de kipfilets mooi bruin. Voeg de paprika en de ui toe. Even roerbakken. Voeg de tomaten toe en de champignonsaus. Naar smaak peper en zout toevoegen. Serveren met pasta.
NAAM INZENDER:
Carla Schenk
OPMERKINGEN:
Zonder kip heb je een heerlijk vegetarisch gerecht.
INGREDIËNTEN: 2 personen
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
4 tomaten (liefst pomodories of 2 vleestomaten)
1 pakje (200 ml) kant en klare champignonsaus
2 kipfilets
Zout en peper naar smaak
BEREIDINGSWIJZE:
Snij de paprika in vierkantjes van onggeveer 2 x 2. Snipper de ui. Snij kipfilet en de tomaten in stukken. Bak de kipfilets mooi bruin. Voeg de paprika en de ui toe. Even roerbakken. Voeg de tomaten toe en de champignonsaus. Naar smaak peper en zout toevoegen. Serveren met pasta.
NAAM INZENDER:
Carla Schenk
OPMERKINGEN:
Zonder kip heb je een heerlijk vegetarisch gerecht.