Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Saté op de skottelbraai
BEREIDINGSTIJD: 20 min.
INGREDIËNTEN: 4 personen
500 gr. kip kipfilet
1 kleine ui
knoflook naar smaak
1 theelepel ketoembar
1 1/2 theelepel djinten
1 theelepel donkerbruine basterdsuiker
1 1/2 uitgeperste citroen
5 eetlepels ketjap manis
BEREIDINGSWIJZE:
Snijd het vlees in grote dobbelstenen.
Meng de rest van de ingredienten erdoor heen.
Laat alles zo'n beetje 2 uur marineren.
Rijg de kipfilet aan bamboe stokjes of pennen, zo'n 4 blokjes per pen, en rooster ze op de skottelbraai, zo'n 10 of 15 minuten tot ze gaar zijn.
NAAM INZENDER:
Jennie
OPMERKINGEN:
De wijco sate saus is er erg lekker bij.
INGREDIËNTEN: 4 personen
500 gr. kip kipfilet
1 kleine ui
knoflook naar smaak
1 theelepel ketoembar
1 1/2 theelepel djinten
1 theelepel donkerbruine basterdsuiker
1 1/2 uitgeperste citroen
5 eetlepels ketjap manis
BEREIDINGSWIJZE:
Snijd het vlees in grote dobbelstenen.
Meng de rest van de ingredienten erdoor heen.
Laat alles zo'n beetje 2 uur marineren.
Rijg de kipfilet aan bamboe stokjes of pennen, zo'n 4 blokjes per pen, en rooster ze op de skottelbraai, zo'n 10 of 15 minuten tot ze gaar zijn.
NAAM INZENDER:
Jennie
OPMERKINGEN:
De wijco sate saus is er erg lekker bij.