Recepten
Kookrubriek
Kookrubriek Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Sinds april 2007 schrijft Louise Olivier de rubriek "Koken op de camping" voor het blad Vakantiekriebels en Vrije Tijd.
Tomatenprutje met prei
Gebruikte accessoires: Wok
Welke manier gebruik je: Wokken
Aantal briketten: 1 Cobblestone
Kerntemperatuur:
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten: Voor 2 tot 4 personen
1 prei
1 ui
1 bakje champignons
4 á 5 tomaten
snufje peper
snufje zout tijm
Bereidingswijze:
Snijd de ui in stukjes, de prei in ringen, de champignons in plakjes en de tomaten in blokjes. Doe de gesneden ui in de wok en fruit deze goudgeel. Voeg de gesneden prei en champignons toe en bak ze mee. Als alles gaar is, voegt u de tomatenblokjes toe aan het gerecht. Schep alles goed door elkaar. Voeg naar smaak, zout, peper en tijm toe. Het prutje is lekker om zo te eten, maar ook erg lekker op een stokbrood.
Naam inzender:
Jessica
Welke manier gebruik je: Wokken
Aantal briketten: 1 Cobblestone
Kerntemperatuur:
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten: Voor 2 tot 4 personen
1 prei
1 ui
1 bakje champignons
4 á 5 tomaten
snufje peper
snufje zout tijm
Bereidingswijze:
Snijd de ui in stukjes, de prei in ringen, de champignons in plakjes en de tomaten in blokjes. Doe de gesneden ui in de wok en fruit deze goudgeel. Voeg de gesneden prei en champignons toe en bak ze mee. Als alles gaar is, voegt u de tomatenblokjes toe aan het gerecht. Schep alles goed door elkaar. Voeg naar smaak, zout, peper en tijm toe. Het prutje is lekker om zo te eten, maar ook erg lekker op een stokbrood.
Naam inzender:
Jessica